Årsmöte med träningspass

11/3 hade vi som tidigare nämnts vårt årsmöte i Duveholmshallen med tillhörande Träningspass där Aaron lärde oss grunder i Wing Chun. Ett mycket roligt och givande pass.

Tack till alla som närvarade på passet och även till alla som var med på vårt årsmöte efteråt!
Samt ett extra stort tack till Aaron för att du visade oss Wing Chun!

/Jonatan Ansin
ordförande WadoKK

Träning med Tranås

Lördag 4/3 hade vi träning tillsammans med Transå Karateklubb i vår Dojo i Katrineholm. En mycket lärorik dag. Vi tackar Tranås för deltagandet. så träffas vi snart igen!

Kallelse för årsmöte 2023

Den 11 mars är det årsmöte för betalande medlemmar i Duveholmshallen. Vi börjar med ett träningspass kl 13.00 – 14.00, men istället för karate provar vi på Wing Chun, en Kinesisk kampsport med rötterna i Kung fu. Aaron Tran, som även håller pass i Wing Chun i vår Dojo, kommer att leda passet. Anmäl er innan till någon av era ledare innan så vi vet ungefär hur många vi blir. Alla medlemmar är välkomna!

Efter passet kommer vi har årsmötet i NO-Salen.

Ses då!

Träning och Gradering i Tranås 21/1

Vår gemensamma träning och gradering tillsammans med vår systerklubb Tranås Karateklubb var en rolig och lyckad dag. Vi hade 8 medlemmar som graderade denna gradering. Varav alla 8 fick gå upp till nästa bälte. Grattis!

Det var en heldag med massor av träning, skoj och lärdomar.

Vi tackar storligen alla närvarande med ett extra fokus på arrangerande Åke-sensei och inte minst gästinstruktörer för dagen Peter-Sensei och Bengt-Sensei!
Ni gjorde alla att dagen blev en dag att minnas.

Gradering!

Den 21/1 är det gradering för våra Karateka (Karate utövare), denna gång kommer vår gradering genomföras hos vår systerförening Tranås Karateklubb, i Tranås. Vi samlas vid ”Oddfellow” (Sveavägen 36, 641 34 Katrineholm) kl 07:00 och åker tillsammans till Tranås.
Lunch kommer vara mellan 12:00 och 13:30 enklast är att ha med sig lunch hemifrån, men det går såklart att köpa mat i Tranås.
Graderingen förväntas vara klar kl 16:50, men räkna med lite senare ändå.
Förslagsvis stannar vi och äter i Tranås eller i Mjölby på vägen hem.

Adress i Tranås: Stenhuggaregatan 8, 573 34 Tranås

Start på Nya Termin!

Äntligen är det dags för terminsstart igen, Måndag den 16/1 kl 18.00 startar vi terminen igen. Men för befintliga medlemmar som inte kan hålla sig smygstartar vi redan den 9/1 kl 18.00! vi ser fram emot att träffa alla igen och trots ett behaglig ledighet för många skall det ändå bli skönt att få komma in i vardagslunken igen, och framför allt, KARATE!

みんあさん、ようこそ!

Välkomna!

Kampsport, nödvärn och självförsvar

Lördag den 19/11 arrangerade vi en öppen föreläsning/diskussionsforum i Duveholmshallen med Christer Nyberg, pensionerad polis och aktiv Förhörsutbildare av poliskåren. En mycket givande föreläsning med tillhörande diskussioner om vad lagen säger att man får och inte får göra i de fall man hamnar i en våldsam situation.
Stort tack Christer!

Den 12-13 November får vi besök av Peter Ohgami!

Vi har glädjen att meddela alla våra medlemmar att vi alla kommer få chansen att instrueras av Peter Ohgami och Bengt Sundström den 12 – 13 November. Peter-sensei är son till Shingo Ohgami, grundare av Svenska Karatedou Wadokai.
Missa inte chansen att få träna för Peter-sensei och Bengt-sensei. För alla medlemmar första timmen, sedan för högre graderade samt instruktörer.

Gemensam lunch samt middag för de som vill.
(lunchen ingår för deltagarna)